За нас
За нас

Здравейте, аз съм Добромира и стоя зад M!ra. Изкуството винаги е заемало голямо място в живота ми. Танцувам от дете и обичам да създавам неща. Винаги съм търсила различното. Обичам да казвам ,че нося неща, които не всеки би носил. Такива и създавам.

Ще питате, как създадох M!ra? Отговорът е- в съня си! Да, буквално насън. Всичко започна с името, после логото. Идеите започнаха да преливат и изпитвах нужда да правя това. Сънувах моделите. И един ден направих първото си колие на пода в спалнята. А после още и още...Докато се усетя имах страница в социалната мрежа и много хора,които харесват нещата ми. Няколко месеца по- късно направих свое ателие и малко след това този магазин.

Всички бижута и аксесоари ,които виждате тук съм изработила лично аз с ръцете си. Работя предимно с висококачествена естествена кожа и метал. Тук ще откриете бижута-уникати, единични бройки или в лимитирани серии. Някои от тях не могат да бъдат повторени. Други мога да направя за вас ако не са налични,но разбира се отново няма да са абсолютно същите, имайки предвид ,че са ръчна изработка.

Надявам се да откриете,това което търсите точно тук.

Бъдете различни с M!ra !!!